Vuokraehdot

Tilaus vahvistetaan varaukseksi, kun Villa Smeds on tarkistanut tuotteiden saatavuuden toivottuna ajankohtana. Varmista, että OLET LISÄNNYT KOMMENTTIKENTTÄÄN PÄIVÄMÄÄRÄT MILLE AJANJAKSOLLE TUOTTEITA TIEDUSTELET.  Kun olemme käsitelleet tilauksesi vuokrattavista tuotteista, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sekä laskun.

YLEISET EHDOT

Asiakkaan on viipymättä huomautettava vuokratuissa tuotteissa havaitsemistaan puutteista ja tarjottava Villa Smedsille mahdollisuus niiden korjaamiseen. Mikäli tällaista ilmoitusta ei ole tehty viipymättä tai mikäli se tehdään vasta tuotteiden palautuksen jälkeen, ei Villa Smeds ole velvollinen korvaamaan mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Vuokrattavat tuotteet palautetaan samankuntoisina (pl. kangastuotteet ja astiat) vuokranantajalle kuin ne olivat vuokraajalle luovutettaessa, ellei toisin ole sovittu. Villa Smedsillä on oikeus veloittaa vuokraajalta tuotteiden puhdistuskulut, jotka ovat työn osalta 30€/h ja lisäksi materiaalimaksut. Tämä ei koske kangastuotteita tai astioita, joiden hintaan sisältyy pesu.

Vuokraajalla ei ole oikeutta ilman kirjallista suostumusta luovuttaa tuotteita kolmannelle osapuolelle. Vuokraaja vastaa tuotteille tapahtuneista vahingoista. Rikkoutuneista, palauttamatta jääneistä ja kadonneista tuotteista veloitetaan tuotteiden hankintakorvausta vastaavan summa.

VUOKRA-AIKA JA TOIMITUS

Vuokra-aika sovitaan kunkin vuokrauksen yhteydessä. Tuotteisiin merkityt vuokrahinnat sisältävät vuokrauksen 1 vuorokaudeksi (9:00-9:00). Lisäpäivistä veloitetaan 20% vuokrahinnasta/päivä. MIKÄLI LISÄPÄIVISTÄ EI OLE SOVITTU, NIIN MYÖHÄSTYMISESTÄ VELOITETAAN UUSI TÄYSIMÄÄRÄINEN VUOKRAVUOROKAUSI SEKÄ MAHDOLLISET VAHINGONKORVAUKSET SEURAAVALLE VUOKRAAJALLE.


Tuotteiden nouto ja palautus tapahtuu Villa Smedsin tiloista. Toimituspalvelu on mahdollinen, ja tämä tulee sopia erikseen Villa Smedsin kanssa. Kuljetuksen veloitus riippuu tuotteiden määrästä sekä toimitettavan matkan pituudesta.

MAKSAMINEN JA PERUUTUKSET

Laskutus tapahtuu sähköpostitse laskutusjärjestelmän kautta (PDF -liite) tilauksen vahvistamisen jälkeen. Laskun eräpäivä on noin 2 vkoa ennen vuokrausta. Lähempänä kuin 2vkoa ennen noutoa varatuille tuotteille eräpäivä on heti. Eräpäivään saakka peruutuksista hyvitetään 50%, tämän jälkeen vuokraus veloitetaan täysimääräisenä. Jos tilaus sisältää tuotteita, jotka tehdään tai tilataan asiakasta varten, ei peruutuksia hyvitetä.